Catrice Camouflage Cream


Danas Vam donosim recenziju Catrice Camouflage Cream korektora za kojeg vjerujem da je velika većina Vas čula, ali je toliko savršen da ga moram izdvojiti i napisati recenziju. Ovaj tip proizvoda nije nikakva novost, ali njegovo jako prekrivanje i pristupačna cijena, razlozi su zbog kojih ćete ga zavoljeti. 




Ovaj korektor je jako gust i kremast, topi se u dodiru s kožom te se zbog toga vrlo lako nanosi prstima, ali i kistom. Ja ga nanesem na ključna mjesta prstom i volim blendati spužvicom, naravno preporučam Beauty Blender. Mnogi se žale na ovakve tipove proizvoda jer im se sakuplja u pregibu i slično, ali ako pravilno i dobro izblendate to se neće desiti. Možete ga pronaći u tri nijanse: 010 Ivory, 020 Light Beige i treća nijansa je promijenila naziv, ako pronađete još koje staro pakiranje onda je to 025 Rosy Sand, a novo pakiranje je 030 Rosy Beige. 




Ja trenutno koristim nijansu 020 Light Beige i prezadovoljna sam njome. Pigmentacija ovog korektora je savršena, prekriva podočnjake, crvenilo, bubuljice... Jedina zamjerka koju imam je to što može naglasiti suhe i oštećene dijelove kože, ali to se može izbjeći pravilnom njegom kože prije samog nanošenja korektora. Preporučam hidratantnu kremu netom prije nanošenja, ja trenutno koristim My Face Young kremu i povremeno Nivea običnu hidratantnu kremu, ali ako je oštećenje kože nešto veće, u tom slučaju preporučam sat vremena prije nanošenja korektora namazati to područje Dr.Theiss nevenovim pomazom ili Elizabeth Arden 8 Hours kremom. One su dosta masne i teške te im treba nešto duže da se upiju, ali će vidno poboljšati izgled kože i nepravilnosti, poput ljuštenja, će se vidno smanjiti i neće se isticati nakon nanošenja kamuflaže. 






CIJENA: 24,90kn (3g)

DOSTUPNOST: Muller, Kozmo

PONOVNA KUPNJA: Da

OCJENA: 4,5/5


Nadam se da sam Vam otkrila neke korisne informacije o ovom proizvodu i da Vam se recenzija sviđa. Krajem tjedna stiže recenzija L'Oreal Le Blush rumenila. Svoje komentare, mišljenja i upite o određenim proizvodima te prijedloge proizvoda koje biste voljeli da recenziram slobodno pišite u komentarima. 


T.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala ti na komentaru!